Home > Wie zijn we

Wie zijn we

Social Profit Bedrijf

Partena is een social profit bedrijf. Dit betekent dat we groei willen realiseren zodat we onze winst terug kunnen investeren in diensten en producten ten voordele van onze klanten. Voor bepaalde diensten worden we gedeeltelijk gefinancierd met middelen van de overheid. Dat we zo zorgzaam mogelijk met deze middelen omspringen, past in onze visie op duurzaam ondernemen.

Duurzame Samenwerking

Als medewerker bij Partena willen we dat onze klant zo gezond, vitaal en onafhankelijk mogelijk in het leven kan staan. Dit bekomen we door ons breed aanbod via Partena Ziekenfonds, Partena Hulp in Huis, Partena Kinderopvang en Partena Vitality. We streven naar een duurzame samenwerking met onze collega’s door middel van ontwikkeling en betrokkenheid in een waarde gedreven organisatie.

Ambitie

Het is onze ambitie om sterk te groeien in Vlaanderen en daardoor een challenger te blijven van de gevestigde dienstenorganisaties. Partena Ziekenfonds, Hulp in Huis, Kinderopvang & Vitality maakt deel uit van de  groep Partena, een netwerk van complementaire ondernemingen die de klant begeleidt in alles wat hij onderneemt en in alle fases van zijn privé en professioneel leven.

Meer dan een Ziekenfonds

Ons aanbod

Achter de schermen bij Partena