Home > Waarom werken bij Partena

Waarom werken bij Partena

Samen met jou aan de start van jouw loopbaan

We willen dat onze nieuwe medewerkers snel hun weg vinden binnen Partena. Voor jouw opstart ontvang je een onthaalschema  en om jou zo goed mogelijk te begeleiden en wordt er een meter of peter toegewezen. Met de juiste opleidingen en onthaalmomenten zorgen we ervoor dat jouw loopbaan binnen Partena goed start.

Zoek een vacature die bij jou past

Duurzame loopbanen voor iedereen

Partena hecht belang aan ontwikkeling van haar medewerkers. Tijdens jouw loopbaan bieden wij opleidingen aan (intern, extern, klassikaal of e-learning…) om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in jouw huidige of toekomstige job.

Lees meer

HR-beleid: Investeren in mensen is onze troef

Ons HR-beleid werd sinds 2007 reeds meerdere keren bekroond met het prestigieuze en internationale Investors in People kwaliteitslabel. Dit betekent een internationale erkenning én beloning van onze vele inspanningen op het vlak van strategisch personeelsbeleid.

Lees meer

Diversiteit en gelijke kansen bij Partena

Partena hecht veel belang aan gelijke kansen en diversiteit op de werkvloer. Iedereen wordt op een gelijkwaardige manier behandeld en krijgt de kans om zijn/haar unieke talenten te ontwikkelen. Kwaliteit van de medewerker primeert ongeacht geslacht, afkomst, leeftijd, seksuele voorkeur of handicap.

Lees meer

Waarden die beleefd & geleefd worden

Onze waarden staan voor hoe we werken binnen Partena en op welke manier we beslissingen nemen.

Lees meer

Een mooi pakket extralegale voordelen

Jouw brutoloon wordt aangevuld met een aantrekkelijk pakket extralegale voordelen. En dat voor elke collega!

Lees meer