Home > Waarom werken bij Partena

Waarom werken bij Partena

Onthaal

Als nieuwe medewerker zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk je weg vindt binnen onze werking. Voor jouw opstart ontvang je een onthaalbrochure waarin onze missie, visie en ook alle procedures binnen onze werking uitgewerkt staan.

Waarden die beleefd en geleefd worden

De waarden bij Partena staan voor hoe we werken binnen Partena en op welke manier we beslissingen nemen.

Lees meer

Waarden Partena Kinderopvang

Vanuit Partena Kinderopvang hechten we veel belang aan het ‘Pedagogisch Raamwerk voor de kinderopvang van baby’s en peuters’ dat Kind en Gezin voorop stelt. Daarom kiezen we er bewust voor om deze waarden mee te nemen in onze werking.

Lees meer

Ontwikkelingskansen

Partena hecht belang aan ontwikkeling van onze medewerkers. Jaarlijks organiseren wij een volledige opleidingsdag, waarin je samen met je collega’s diverse workshops kan volgen.

Personeelsbeleid: Investeren in mensen is onze troef

Ons HR-beleid werd sinds 2007 reeds meerdere keren bekroond met het prestigieuze en internationale Investors in People kwaliteitslabel. Dit betekent een internationale erkenning én beloning van onze vele inspanningen op het vlak van strategisch personeelsbeleid.

Lees meer

Iedereen gelijke kansen geven

Partena hecht veel belang aan gelijke kansen en diversiteit op de werkvloer. Kwaliteiten van de medewerkers primeren ongeacht geslacht, afkomst, leeftijd of handicap.