Vacatures kindbegeleider

Partena Kinderopvang is één van de grootste organisatoren van kinderopvang in Vlaanderen. Binnen onze werking stellen we kwaliteit en veiligheid voorop. Ons team telt reeds 120 enthousiaste medewerkers die op zoek zijn naar even geëngageerde collega’s. Ben je een creatieve duizendpoot met een groot hart voor kinderen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Kinderbegeleider Berebos - Beernem

Partena Kinderopvang is voor haar kinderdagverblijf Berenbos (Beernem) op zoek naar een gemotiveerde kindbegeleider.Heb jij een hart voor kinderen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#PAGG01405

Kinderbegeleider vlinderfunctie regio Evergem - Wondelgem - Beernem

Partena Kinderopvang is voor haar kinderdagverblijven regio Evergem - Wondelgem - Beernem op zoek naar een gemotiveerde kindbegeleider.Heb jij een hart voor kinderen? Dan ben jij de...
Gepubliceerd: 13-09-2019
Referentie nr:#PAGG01396

Kinderbegeleider Villa Kakelbont - Gent

Partena Kinderopvang is voor haar kinderdagverblijf  Villa Kakelbont op zoek naar een gemotiveerde kindbegeleider.Heb jij een hart voor kinderen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.
Gepubliceerd: 10-09-2019
Referentie nr:#PAGG01400

Kinderbegeleider Fonkelfijn/Fabelfee/Ahoi-Ahoi - Deurne/Merksem/Antwerpen

Partena Kinderopvang is voor haar kinderdagverblijven regio Antwerpen op zoek naar een gemotiveerde kindbegeleider.Heb jij een hart voor kinderen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.
Gepubliceerd: 23-08-2019
Referentie nr:#PAGG01390

Kinderbegeleider Jodelie - Evergem

Partena Kinderopvang is voor haar kinderdagverblijf Jodelie (Evergem) op zoek naar een gemotiveerde kindbegeleider.Heb jij een hart voor kinderen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.
Gepubliceerd: 19-08-2019
Referentie nr:#PAGG01385

Kinderbegeleider Kleine Wommel - Wommelgem

Partena Kinderopvang is voor haar kinderdagverblijf Kleine Wommel op zoek naar een gemotiveerde kindbegeleider.Heb jij een hart voor kinderen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.
Gepubliceerd: 07-08-2019
Referentie nr:#PAGG01375

Kindbegeleider Parkske - Lier

Voor ons kinderdagverblijf Parkske te Lier zijn we op zoek naar een gemotiveerde kindbegeleider. Heb jij een hart voor kinderen? Dan ben jij de persoon die we zoeken.
Gepubliceerd: 05-08-2019
Referentie nr:#PAMV01370

Kindebegeleider Sterrenstad - Schaarbeek

Partena Kinderopvang is momenteel op zoek naar een gemotiveerde kindbegeleider regio Vlaams Brabant voor haar kinderdagverblijf Sterrenstad te Schaarbeek. Heb jij een hart voor kinderen? Dan ben...
Gepubliceerd: 29-07-2019
Referentie nr:#PAGG00758

Kindbegeleider regio Gent (vlinder) - Gent

Partena Kinderopvang is voor haar kinderdagverblijven regio Gent op zoek naar een gemotiveerde kindbegeleider voor een voltijdse tewerkstelling. Heb jij een hart voor kinderen? Dan ben jij de...
Gepubliceerd: 29-07-2019
Referentie nr:#PAGG00632

Kinderbegeleider regio Leuven vlinder - Vlaams Brabant

Partena Kinderopvang is voor haar kinderdagverbijven regio Leuven op zoek naar een gemotiveerde kindbegeleider voor een voltijdse tewerkstelling. Heb jij een hart voor kinderen? Dan ben jij de...
Gepubliceerd: 18-07-2019
Referentie nr:#PAGG01156