Vacatures kindbegeleider

Partena Kinderopvang is één van de grootste organisatoren van kinderopvang in Vlaanderen. Binnen onze werking stellen we kwaliteit en veiligheid voorop. Ons team telt reeds 120 enthousiaste medewerkers die op zoek zijn naar even geëngageerde collega’s. Ben je een creatieve duizendpoot met een groot hart voor kinderen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Kinderbegeleider Droomtuin - St Martens latem

Partena Kinderopvang is voor haar kinderdagverbijf Droomtuin op zoek naar een gemotiveerde kindbegeleider.Heb jij een hart voor kinderen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#PAGG01160

Kinderbegeleider regio Leuven vlinder - Vlaams Brabant

Partena Kinderopvang is voor haar kinderdagverbijven regio Leuven op zoek naar een gemotiveerde kindbegeleider voor een voltijdse tewerkstelling. Heb jij een hart voor kinderen? Dan ben jij de...
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#PAGG01156

Kindbegeleider Fonkelfijn Deurne - Antwerpen

Partena Kinderopvang is op zoek naar een gemotiveerde kindbegeleider voor haar kinderdagverbijf Fonkelfijn te Deurne en dit voor een voltijdse tewerkstelling.
Gepubliceerd: 16-07-2019
Referentie nr:#PAGG00706

Kindbegeleider regio Vlaams Brabant - Vlaams Brabant

Voor onze te verwachten uitbreiding in de regio Vlaams Brabant zoeken we kindbegeleiders te Zaventem, Tervuren en Leuven. Heb jij een hart voor kinderen? Dan ben jij de persoon die we zoeken.
Gepubliceerd: 13-05-2019
Referentie nr:#PAGG00803

Kindbegeleider Zaventem Zazou - Zaventem

Partena Kinderopvang is voor haar kinderdagverbijf Zazou te Zaventem (St Stevens Woluwe) op zoek naar een gemotiveerde kindbegeleider. Heb jij een hart voor kinderen? Dan ben jij de...
Gepubliceerd: 13-05-2019
Referentie nr:#PAGG00680