Mijn profiel
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in.

Over Partena

Wat verwacht jij van ons?

Partena Ziekenfonds, Partena Hulp in huis en Partena Kinderopvang, bieden samen kwalitatieve oplossingen voor een gezond en comfortabel leven.

We zijn een ‘social profit-bedrijf’. Dat betekent dat we willen groeien om onze winst te kunnen investeren in nieuwe producten en diensten voor onze klanten. Een deel van onze financiering komt van de overheid. Hiermee springen we zo zorgzaam mogelijk om, wat past in onze visie op duurzaam ondernemen.

Bij Partena staan onze meer dan 3000 medewerkers centraal. We bieden een flexibele en waardengedreven loopbaan binnen een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Dat alles met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en interne groei. 

Ontdek hier wat Partena biedt aan haar klanten

De 5 waarden van Partena

De waarden van onze organisatie zijn niet willekeurig gekozen. Ze vormen onze roots en sturen onze visie op de toekomst.

> Betrokken

Wij investeren in je persoonlijke betrokkenheid bij je job, je collega’s en bij het maatschappelijk belang van een social profit organisatie.

> Open-minded

Partena is onafhankelijk. Je komt terecht in een open sfeer waar elke mening telt en waar er ruimte is voor eigen initiatief.

> Klantgericht

De klant komt altijd op de eerste plaats en als medewerker denk je mee met de klant. Dat maakt ons uniek als Partena Ziekenfonds, Hulp in huis en Kinderopvang.

> Vertrouwen

Vertrouwen geef én krijg je als medewerker bij Partena.

> Durf

Durven en vernieuwen zit volledig verweven in onze strategie. Een uitdaging? Een innovatie? Wij aarzelen niet.

Partena zoekt enthousiaste collega’s die zich herkennen in deze waarden. Ben jij zo iemand?

Ontdek snel al onze vacatures

Partena Ziekenfonds

Iedereen verwacht iets anders van het leven, iedereen verwacht iets anders van zijn ziekenfonds. Partena Ziekenfonds wil iedereen zo gezond, vitaal en onafhankelijk mogelijk in het leven laten staan.

Wij bieden naast de wettelijke ziekteverzekering tal van diensten voor meer levenskwaliteit en comfort. Klanten kunnen ook rekenen op onze betaalbare extra verzekeringen bij hospitalisatie, medische kosten of tandzorg.

Bij Partena Ziekenfonds staan kwaliteit en contact met de klant voorop. Dat kan alleen dankzij onze meer dan 500 enthousiaste medewerkers. Gedreven, competente mensen die doelgericht werken en zich met de glimlach inzetten voor onze klanten. Mensen zoals jij?

Verwacht een respectvolle, duurzame job met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei bij een onderneming die trots het kwaliteitslabel ‘Investors in People’ draagt. Dit bewijst dat je bij Partena goed opgeleid, gehoord en gewaardeerd wordt. Hier kun je elke dag weer met evenveel zin je job doen.

Interesse? Bekijk snel onze openstaande vacatures

Partena Hulp in huis

Partena Hulp in huis biedt thuishulp op maat aan. 2300 huishoudhulpen helpen klanten aan kwalitatieve huishoudhulp via dienstencheques. 165 verzorgenden en gespecialiseerde poetshulpen bieden gezinszorg aan mensen in een zorgsituatie. Samen maken zij écht een verschil!

Werk je bij ons als huishoudhulp via dienstencheques? Dan zorgen we goed voor je! Je krijgt een vast contract, een mooi loon dat stipt betaald wordt en je werkt in je buurt. Je beslist zelf mee over de uren die je werkt. Maar wat écht het verschil maakt? Je komt thuis bij je klanten. Want we zorgen voor klanten waar je een goede klik mee hebt, zodat je graag gaat werken. Je krijgt oprecht respect voor je inzet – of het nu gaat om poetsen, boodschappen doen, koken of strijken. Kortom, je voelt je goed en wordt een deel van het gezin. Deze collega's laten je kennis maken met Partena. 

Solliciteer hier voor een job als huishoudhulp 

Als verzorgende bij Partena Gezinzorg sta je in voor persoonlijke verzorging, emotionele ondersteuning en hulp bij administratie. Wij organiseren kraamhulp, gezinszorg en bejaardenzorg in de regio's Oost- en West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Spreekt een job als verzorgende jou aan?

Bekijk dan snel onze openstaande vacatures

Partena Kinderopvang

Partena Kinderopvang vangt elke dag meer dan 1.500 kindjes op in erkende kinder-dagverblijven en bij onthaalouders, en dit onder toezicht van Kind & Gezin. We hebben een onderbouwde visie en een sterk pedagogisch beleid waarin het ritme van het kind centraal staat.

Onze 330 ervaren kinderbegeleiders en onthaalouders garanderen elke dag opnieuw kinderopvang van uitstekende kwaliteit. Ze omringen de kindjes met de beste zorgen, nemen initiatief en spelen creatief in op de ontwikkelingsnoden. Hierbij hechten ze veel belang aan buitenspelen en de zelfstandigheid van het kind. Zo kunnen ouders hun kindje met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Groeien staat centraal bij Partena Kinderopvang. Voor onze kindjes uiteraard. Onze medewerkers groeien door opleidingen, ondersteuning en coaching. En ook als organisatie groeien we jaar na jaar.

Heb jij zin om met ons mee te groeien? Ben jij een creatieve duizendpoot met een groot hart voor kinderen?

Bekijk snel wat we je te bieden hebben!