Home > Onze collega's aan het woord > Géraldine, Office Manager

Géraldine, Office Manager

Als Office Manager bij Partena Hulp in huis help ik klanten aan een professionele huishoud- of strijkhulp. Ik hou van het idee dat ik mensen met mijn job meer tijd bezorg om bezig te zijn met wat hun nauw aan het hart ligt.

Mijn werkdagen zijn heel afwisselend. Ik begeleid een startende huishoudhulp, zoek vervanging voor iemand die ziek is, kijk registraties van de werkuren na, zorg ervoor dat de planningen goed in elkaar zitten en help al eens een huishoudhulp te ‘bevrijden’ die per ongeluk door haar klant werd opgesloten, …

Het leukste aan mijn job is voldoening en dankbaarheid delen: ik geniet mee als een huishoudhulp een compliment krijgt. En ik vind het fijn om te zien hoe een poetshulp met plezier voor een klant werkt. Ik stop veel tijd en energie in het zoeken van de juiste ‘match’ waarin zo’n positieve samenwerking kan ontstaan.

Ik breng de verwachtingen van de klant in kaart, en maak duidelijk wat die van Partena mag verwachten. Daarna ga ik op zoek naar een geschikte huishoudhulp. Na de start van de samenwerking ondersteun ik de relatie tussen klant en poetshulp verder. Zo weten ze na verloop van tijd perfect wat ze van elkaar kunnen verwachten.