Home > Onze collega's aan het woord > Bart, Klantenadviseur Ziekenfonds

Bart, Klantenadviseur Ziekenfonds

“Ik moet elke dag mijn ‘koppeke’ gebruiken, heb toffe collega’s en heb de luxe van flexibele uren”

Ik ben klantenadviseur bij Partena Onafhankelijk Ziekenfonds. De eerste maanden bestonden vooral uit opleidingen en kennis vergaren. Dat is echt nodig. Ons producten- en dienstenpakket is heel uitgebreid en je moet klanten correct kunnen informeren. Je helpt ze immers met enorm belangrijke zaken als gezondheid en geld!

Ik adviseer onze klanten over hun ziekenfondsdossier en stel hen nuttige bijkomende producten en diensten voor. Daarnaast overtuig ik ook nieuwe klanten om bij Partena aan te sluiten Ik heb dus dagelijks veel klantencontacten en contacten met collega’s, zowel face-to-face als telefonisch als per mail. Maar ik verwerk dagelijks ook heel wat papierwerk.

Afhankelijk van de behoefte van de klant, ben ik de persoon die de klant helpt met zijn bestaand ziekenfondsdossier en aandachtig blijft voor zijn noden en de oplossingen die we daar tegenover kunnen zetten. Of ik ben de persoon die hem binnenloodst in ons ziekenfonds. Dit met een commerciële pet op maar áltijd vanuit de beste intentie voor de situatie en de noden van de klant.

Ik kan mijn ei vooral kwijt in het commerciële. Het aantrekken en overtuigen van klanten, het behalen van onze teamdoelstellingen, warme klantencontact en klanten een product verkopen waar je zelf ook helemaal achter staat; dat geeft voldoening.

Ik werk graag bij Partena omdat ik er op administratief en commercieel vlak een uitdagende job heb gevonden in een bedrijf waar mensen belangrijk zijn. Ik moet elke dag mijn ‘koppeke’ gebruiken, heb toffe collega’s en heb de luxe van flexibele uren. Het maatschappelijk belang heb ik altijd belangrijk gevonden in een job en ook dat ontbreekt hier natuurlijk niet.

Vacatures Kader & Bedienden

Jobs in de kijker
inGent
Onze backoffice sluit klanten aan bij het ziekenfonds of bij een van onze verzekeringsproducten, betaalt medische kosten uit en helpt klanten die arbeidsongeschikt zijn. Heb je ervaring met resultaatgericht leidinggeven en kun je je enthousiasme en motivatie overbrengen op anderen? Dan ben jij de teamleader backoffice die we zoeken!