Mijn profiel
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in.
Uitgebreid zoeken

Jobs in de kijker

inGENT
Helan, helemaal welzijn: voor een bredere kijk op welzijn én op werk. Kies je voor een job bij Helan, dan laat je je talenten schitteren in een open en dynamische bedrijfscultuur waar je ruimte krijgt om te groeien. We ontvangen je met open armen en bieden je een boeiend opleidingstraject en persoonlijke begeleiding. Helan Huishoudhulp stelt momenteel zo’n 3.600 Huishoudhulpen tewerk die het huishouden doen van zo’n 25.000 klanten. We zijn actief over heel Vlaanderen: van Oostende tot Hasselt. Ter versterking van onze diensten, zijn we op zoek naar een collega voor de regio Gent. Om die reden werk je voornamelijk vanuit ons kantoor te Gent en af en toe uit lokale kantoren aangevuld met thuiswerk. 
inWilrijk
Om onze klanten nog beter van dienst te zijn breiden we ons team uit en zijn we op zoek naar een aantal Klantenadviseurs, die graag een écht verschil maken in iemands leven! Ontdek hieronder hoe jij het verschil kan maken! Is Wilrijk toch iets te ver voor jou? Weet dat wij ook nog op zoek zijn naar collega's in Gent
inGent
Om onze klanten nog beter van dienst te zijn breiden we ons team uit en zijn we op zoek naar een aantal Klantenadviseurs, die graag een écht verschil maken in iemands leven! Ontdek hieronder hoe jij het verschil kan maken! Is Gent toch iets te ver voor jou? Weet dat wij ook nog op zoek zijn naar collega's in Wilrijk.

Sitemap

Dit is een schematische weergave van alle links die op onze website te vinden zijn.